Siebau izdelki – inovacije za vaše zunanje prostorske potrebe

Dovršenost od leta 1946

Kadarkoli boste iskali kakovostni in dizajnerski carport, garažo, vrtno lopo ali nadstrešek za vhod, smo mi pravi partner za vas. Že več kot 60 let načrtujemo, konstruiramo in proizvajamo izdelke na naši lokaciji v Kreuztalu (Nemčija).

Pri razvoju naših nadstreškov, garaž in vrtnih lop strmimo k vedno istemu cilju: Vas navduševati!

Pomemben temelj naše filozofije je, da se vam v celoviti posvetimo. Naša usmerjenost vpliva v celoti na naš proizvodni proces, kar se tudi odraža v naših izdelkih,  od prvega vijaka do končnega izdelka.

Zaradi naše dovršene tehnologije se lahko hitro in prožno odzivamo na vaše želje in zahteve, ki  nam predstavljajo glavni temeljev za nadaljnje inovacije. Samo tisti, ki natančno poznajo svoje stranke in njihove zahteve, lahko nadalje razvijajo svoje izdelke. To mi imenujemo Siebaua!

Za vas proizvajamo izdelke, ki vam bodo veliko let v veselje in radost pri vsakodnevni uporabi. Na tisoče zadovoljnih strank iz cele Evrope, nam dajejo vedeti, da smo na pravi poti.

Naš cilj je hkrati za nas obveznost, da vam natančno odgovorimo na vaše želje in potrebe. Prav zaradi tega, ker imamo to znanje smo lahko zgradili edinstveno paleto izdelkov, ki se lahko prilagodijo skoraj vsaki nepremičnini.

V ozadju vseh inovacij in tehnologije so na Siebau ljudje, ki delajo in so pripadni podjetju s srcem in dušo, in delo opravljajo z veseljem. Podlaga za to so dolgoletne izkušnje, strokovna znanja in nenehni razvoj.

Siebau proizvodnja

Carporti, garaže in vrtne lope – vestnost, tehnologija in izkušnje

Od vodilnega nemškega proizvajalca

Ključ do kakovostno izdelanih jeklenih izdelkov je tehničnega znanja zaposlenih ter sodobna in učinkovita tehnologija.

Preciznost in natančnost je temelj našega proizvodnega procesa.

Poleg mehanske obdelave je v ospredju tudi obdelava zunanjosti naših carportov, garaž in skladiščnih prostorov. Naši izdelki morajo biti absolutno popolni, tudi po letih uporabe in pri najtežjih vremenskih razmerah.

© Copyright - InDom d.o.o. - Vse pravice pridržane