S1 Carport

Najboljši Siebau carporti z dvojno stensko oblogo. Edinstvena tehnika in dizajn!

Ne zadovoljite se z manj

Pomemben temelj naše filozofije je, da se vam v celoviti posvetimo. Naša usmerjenost vpliva v celoti na naš proizvodni proces, kar se tudi odraža v naših izdelkih,  od prvega vijaka do končnega izdelka.

Zaradi naše dovršene tehnologije se lahko hitro in prožno odzivamo na vaše želje in zahteve, ki  nam predstavljajo glavni temeljev za nadaljnje inovacije. Samo tisti, ki natančno poznajo svoje stranke in njihove zahteve, lahko nadalje razvijajo svoje izdelke. To mi imenujemo Siebaua!

Naš cilj je hkrati za nas obveznost, da vam natančno odgovorimo na vaše želje in potrebe. Prav zaradi tega, ker imamo to znanje smo lahko zgradili edinstveno paleto izdelkov, ki se lahko prilagodijo skoraj vsaki nepremičnini.

Želja poudariti edinstvenost in individualnost naših strank s pomočjo enega od naših izdelkov, je bila spodbuda za razvoj Siebau S1 serije. S tem smo združili modularnost naših preiskušenih carportov- z zahtevami modernih hiš. Na podlagi našega carport sistema smo dopolnili serijo S1 z oblogo iz fasadnih panelov.

To ustvarja edinstven videz, ki ga ni mogoče najti pri nobenih drugih carportih na trgu. Tako se popolno ujema z moderno arhitekturo hiš.

S Siebau S1 carporti boste imeli na voljo različne možnosti oblikovanja.

Po želji lahko pritrdite fasadne plošče na katerikoli strani. Imate možnost izbire polovične fasadne stene in si tako izberete delni vpogled v vaš carport.

Na voljo imate več kot 100 različnih barv, ki jih lahko med seboj kombinirate.