Najboljše jeklene garaže

Prednosti Siebau garaže

 • 10 brezskrbnih let z našo tovarniško garancijo
 • 125 kg / m² minimalne snežne obremenitve (možnost povečave)
 • 100% nemški proizvod
 • Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
 • Montaža po celotni Sloveniji
 • Možnost vgradnje skladiščnega prostora
 • Galvansko jeklo – temeljna zaščita je galvansko cinkanje s cink-alu legiranjem
 • Možnost razširitve
 • Dekorativni omet na mineralni bazi v 7 različnih barvah
 • 3 standardne barve atike
 • Sekcijska vrata
 • Dvižno drsna vrata
 • Široka paleta dodatne opreme

Prvovrstni dizajn vaše Siebau garaže

Vaša nova garaža predstavlja za vaše vozilo varno zavetje, hkrati  pa mora tudi umestitev garaže vizualno sovpadati v obstoječo okolje. Zunanjost  garaže vam lahko kreiramo v 2 različnih stenskih površinah (strukturno ali ravno steno) in v 7 različnih dekorativnih barvnih ometih.

Dovršen sistem

Atika skrbi za usklajen in pozitiven prehod med steno in streho. Možnost izbire barvnih kombinacij atike in sten vam omogoča, da bo vaša garaža popolnoma edinstvena.

Z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju vaše garaže ter vam posredovali vse potrebne dokumente, ki so potrebni za izvedbo le-te.

Vaša garaža Siebau je absolutno trajna in vzdržljiva

Uporaba kakovostnega jekla in metoda galvanskega cinkanja s cink-alu legiranjem vam zagotavlja 5 krat daljšo zaščito kot običajne metoda zaščita jekla.

Naše garaže vam ponujajo trajno stabilnost zaradi izbire vrhunskega materiala, obdelave in oblike.

Veter in ostale vremenske razmere nimajo vpliva na obstojnost garaže in vašega avtomobila, prav tako pri naših garažah ni potrebno naknadno barvanje kot je to praviloma potrebno pri lesenih konstrukcijah. Ne glede na pogostost sneženja imajo naše garaže standardno snežno obremenitev 125 kg/m2. Če je potrebno pa tudi povečamo snežno obremenitev garaže glede na snežno cono vaše lokacije.

Siebau garaže so na voljo v strukturnih ali gladkih stenah – pločevinah

Strukturne stene so iz profilirane jeklene trapezne pločevine. Pri Siebau garažah z ravno steno so stene sestavljene iz  posameznih ravnih segmentov jeklenih pločevin. Te so med sabo homogeno povezane in ustvarjajo harmoničen videz z majhnimi navpičnimi spoji na razdalji 50 cm.

Naknadna razširitev vaše garaže

Tudi, če želite kadarkoli pozneje razširiti vašo garažo ter ji dodati nadstrešek – carport, ste lahko popolnoma brez skrbi, kajti naši sistemi so med seboj popolnoma usklajeni in jih je možno kadarkoli dodatno razširiti.

Za velike potrebe po prostoru

Če morate poskrbeti za varno zavetje vašega avtodoma, prikolice, priklopnega čolna ali karkoli drugega , so naše velike garaže z ravnimi strehami najboljša rešitev.

Življenje na garaži

Če želite, da bi bil košček narave na strehi vaše nove garaže, vam ponujamo našo zeleno streho kot pravo rešitev. Z našim posebnim sistemom vegetacijske preproge vam prinesemo nov življenjski prostor neposredno na streho vaše garaže.

Na voljo tudi garaža z dvokapno streho

Poleg različice z ravno streho lahko izberete tudi garažo z dvokapno streho, ki je lahko samostojen ali vrstni objekt.  Garažo lahko razširite z dodatnim nadstreškom, skladiščnim prostorom ali kot priključek k stavbi.

Barve vaše garaže

Izbirate lahko med 7 dekorativnimi barvnimi ometi in s 3 standardnimi barvami atike.

Izbirate lahko med  7 dekorativnimi barvnimi ometi, ki so izdelani direktno v tovarni. Prednost tega je, da vam ta način tovarniške izdelave zagotavlja enakomeren nanos ometa brez napak.

Želite drugačno barvo? Z veseljem! Beli dekorativni omet je mogoče enostavno prebarvati s katero koli zunanjo barvo po RAL lestvici.

Poleg 3 standardnih barv atike (bele, rjave, in antracitne), lahko ob doplačilu naročite atiko v vseh RAL barvah.

Naj nobena želja ne ostane neizpolnjena!

Garažna vrata in dodatna oprema

Dodatna oprema za garažo

Na voljo imate tudi dodatno opremo, s katero lahko dovršeno opremite notranjost vaše garaže in urejeno shranite vaše predmete.

Naredite prvi korak