Variante in možnosti

Od stenskih elementov do skladišča

Da boste lahko vašo vrtno opremo in stvari iz vašega vsakdana varno pospravili, nudimo vgradnjo skladiščnega prostora  k vašemu nadstrešku ali v vaš nadstrešek. S tem omogočimo popolno prilagoditev vašim potrebam in željam, skladičnni prostor pa natančno ustreza videzu nadstreška.

Pri vratih lahko izbirate med normalnim ali drsnimi, vgradimo pa jih lahko na poljubno stran. Če želite, lahko opremite svoj nadstrešek z garažnimi vrati (sekcijska ali dvižno-drsna vrat).

Možnosti:

  • Nadstrešek s skladiščem (vgrajenim ali kot prizidek)
  • Nadstrešek s stenskimi elementi (elementi vizualne zaščite)
  • Nadstrešek s sekcijskimi vrati
  • Nadstrešek kot prizidek k garaži Siebau ali k obstoječi betonski garaži
  • Nadstrešek kot veranda oziroma nadstrešek za vhod
  • Itd.

Prizidek k obstoječim betonskim garažam

Imate že obstoječo garažo in bi želeli razširiti z nadstreškom? Potem boste pri nas našli rešitev!

Kot edini  proizvajalec razpolagamo s sistemom, ki nudi vizualno celovito povezavo na skoraj vse obstoječe betonske garaže. Prav tako imate na izbiro, da se odločite ali boste postavili vaš novi nadstrešek zraven, spredaj ali zadaj k obstoječi garaži.

Z našim sistemom, je vaš nadstrešek trdno in varno povezan z betonsko garažo. Nadstrešek in obstoječa garaža se povežeta z enotno standardizirano atiko oziroma oblogo. Oblogo je mogoče dobiti v vseh RAL barvah.

Nadstrešek + garaža

Za tiste, ki želijo nadgraditi nadstrešek za avtomobil z lahkotnim zaprtim dizajnom in kombinirati z garažo, imamo pravo rešitev za vas!

Naši nadstreški se lahko dopolnijo z našimi garažami.

Seveda pa lahko vgradimo tudi nadstrešek k večjim garažam ali več nadstreškov k eni garaži, itd .. Zahvaljujoč kompatibilnosti naših sistemov, nam vaše želje ne predstavljajo nobenih omejitev!

Variante

Primeri fleksibilnosti nadstreškov