• Prilagajanje proizvodov, ki ustrezajo vašim potrebam

  • Priložnost za razvoj lastnih izdelkov

  • Popolna statika za vse izdelke

  • V celoti priprava načrtov temeljev

10 let tovarniške garancije in »Made in Germany«

Siebau carporti, garaže, vrtne lope, nadstreški za vhode itd. so izvrstni zaradi svoje modularne in prilagodljive-idividualne konstrukcije za vaše objekte. Edinstvena oblika naših izdelkov se dobro prilega k trenutni arhitekturi.

Več o naših nadstreških, garažah in lopah iz jekla v nadaljevanju.

Tehnično boljši izdelki

Več kot 60 let izkušenj pri obdelavi jekla so podlaga za tehnično izpopolnjene izdelke. Trajnost, oblikovnost in individualna prilagodljivost so značilnosti vseh Siebau carportov, nadstreškov, garaž in vrtnih lop.

Uporaba kakovostnega jekla, ter metoda galvanskega cinkanja s cink-alu legiranjem vam zagotavlja 5 krat daljšo zaščito kot običajne metoda zaščita jekla.

Za preprečitev kakršnokoli nastajajoče kondenzacije vam lahko prevlečemo streho na notranji strani s posebnim anti-kondenzacijskim premazom.

  • Realizacija zahtevanih-željenih dobavnih rokov

  • Koordinacija dela temeljev

  • Servisne storitve za vse izdelke

Sodobna zasnova za današnjo arhitekturo

Pri razvoju naših garaž, nadstreškov in vrtnih lop, se osredotočamo na trenutne trende v arhitekturi. Tako ste lahko prepričani, da boste vedno dobili vizualno in tehnično ustrezno rešitev za vaš projekt.

Kadarkoli razširljivi

Naše izdelke lahko tudi po nakupu še kadarkoli razširite. Torej imate tudi možnost razširitve garaže ali carporta pozneje po nekaj letih, na primer, da razširite carport ali garažo ter ga zaprete s stenskimi elementi in garažnimi vrati. To vam daje zagotovilo, da vam naše rešitve omogočajo naknadno prilagajanje in spreminjanje vašega carporta ali garaže glede na vaše razmere.

Celovite storitve

Pri odločanju o Siebau izdelkih smo vam na voljo s celovitimi rešitvami in z individualno podporo.

Za maksimalno varnost nudimo na vse izdelke 10 letno tovarniško garancijo. Vse carporte, nadstreške, garaže in vrtne lope dizajniramo, načrtujemo in izdelujemo izključno na našem sedežu v ​​Kreuztal – in to že več kot 60 let.

© Copyright - InDom d.o.o. - Vse pravice pridržane